Πολιτική

Εκλογές 2023: Συμφωνία για ντιμπέιτ στις 15 Ιουνίου με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών

Η Διακομματική Επιτροπή αποφάσισε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Η Διακομματική Επιτροπή αποφάσισε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Το ντιμπέιτ θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Στην τηλεμαχία θα πάρουν μέρος οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαϊου.

Αυτοί είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, στο ντιμπέιτ δεν θα βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς το ΜέΡΑ25 δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15.

Μιλώντας πιο πριν στο ραδιόφωνο του Alpha, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Ακης Σκέρτσος, σε ερώτηση για το τι προτείνει η Νέα Δημοκρατία, απάντησε: «Ενα ντιμπέιτ με τους 5 αρχηγούς».

Νωρίτερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν πως η πρόταση του κόμματος είναι να διεξαχθεί «ένα ντιμπέιτ μεταξύ των πέντε πολιτικών αρχηγών, όπως ζητούν και τα άλλα κόμματα, και ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών των δύο πρώτων κομμάτων, όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως ότι θα γίνει και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου».

Πηγή: Η Καθημερινή

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ναι, καλά, πριν απο ένα μήνα στο CNN είχαμε συνέντευξη του Ντόναλντ Τράμπ σε 31χρονη δημοσιογράφο του CNN με τα εξής χαρακτηριστικά: κανένας όρος, όλες οι ερωτήσεις δεκτές. Ναι, κανένας απολύτως όρος. Και μιλάμε για πρώην Πρόεδρο και νυν υποψήφιο.

    Το αστείο είναι πως ο Ντόναλντ Τράμπ έκανε με τα κρεμμυδάκια την 31χρονη δημοσιογράφο.

    Οι συγκρίσεις με την Νοτιοανατολική Γερμανία της Μεσογείου και τους δημοσιογράφους μολυβένια στρατιωτάκια είναι αναπόφευκτες…

  2. Στις “ειδησούλες” τις ημέρας διαβάζουμε “τρόμος για οικογένεια επιχειρηματία στην Νέα Ιωνία”, οπλισμένοι ληστές, λέει, κράτησαν ομήρους με μητέρα και κόρη…

    Επίσης διαβάζουμε για 4 αλλοδαπούς λαθρομετανάστες τους οποίου ταϊζουμε και ποτίζουμε σε Δομή Φιλοξενίας οι οποίοι προσπάθησαν να βιάσουν μέρα μεσημέρι 17χρονη στην Αθήνα μπροστά σε λουόμενους!!!

    Και οι οποίοι λιθοβόλησαν νεαρό Έλληνα ο οποίος προσπάθησε να την σώσει!!!

    Είναι η μπολιασμένη Ελλάδα 2.0, του Ποταμίσιου μορφώματος της ΝΔ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button