Δήμος Πύλου - Νέστορος

Εκοψαν πίτα στη ΔΕΥΑ Πύλου – Νέστορος

Την πίτα για τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑ Πύλου – Νέστορος έκοψε χθες το μεσημέρι, το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, στον υπαίθριο χώρο του Βιολογικού της Πύλου, παίρνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και στέλνοντας το μήνυμα ότι και κάτω από τη μάσκα και σε όλες τις συνθήκες τα σωματεία δεν αναστέλλουν τις λειτουργίες τους.

Παράλληλα με τις ευχές το σωματείο απηύθυνε κάλεσμα για συντονισμό της δράσης του κλάδου με τα ταξικά συνδικάτα, τις ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα που αγωνίζονται πανελλαδικά για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Κάλεσε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πύλου – Νέστορος Θεόδωρο Χαραμαρά που παραβρέθηκε ύστερα από πρόσκληση του σωματείου, να λύσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τα μέτρα ατομικής προστασίας, την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ., τη στελέχωση των υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Το φλουρί κέρδισε ο Διονύσης Μαρινάκης, παίρνοντας 50 ευρώ από το σωματείο. Η Δήμητρα Δημητρακοπούλου και ο Γιάννης Γάλλος πήραν 4 ημέρες άδεια από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Π – Ν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button