Τοπικά Νέα

Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος (ex officio), ο Α’ αντιπρόεδρος από την παράταξη της πλειοψηφίας Παύλος Κρανιώτης και ο Β’ αντιπρόεδρος, επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Γκούμας, εξελέγησαν ως εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο.

Θυμίζουμε ότι η εκλογή τους από το Δ.Σ. του θεσμού ήταν αρχικά να γίνει στις 10 του μήνα, αλλά όταν ήρθε η στιγμή για την εκλογή, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Γιώργος Γκούμας κατέθεσε ένσταση για την εκλογή εκπροσώπου και από την παράταξή του, αντί για δύο εκπροσώπους από την πλειοψηφία. Επειδή όμως στο νόμο υπήρχε ασάφεια και δεν μπορούσε να λυθεί σε εκείνη τη συνεδρίαση, το κατά πόσο δηλαδή δικαιούτο η μειοψηφία να εκλέξει εκπρόσωπο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η εκλογή αναβλήθηκε για την προηγούμενη Τετάρτη.
Θυμίζουμε ότι στη συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου είχαν εκλεγεί ως εκπρόσωποι στην Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Ξυγκώρος (ο οποίος εκλέγεται αυτοδίκαια) και ο Παύλος Γκραίκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button