Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Boğaz Musique σήμερα στα Φιλιατρά

5c19a9321c48f76feb5640482fa73282_XL


Η μουσική γιορτή θα ξεκινήσει στις εννέα το βράδυ…

Τη μουσική της δύσης και της ανατολής θα συνταιριάξουν σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τη μπάντα της, τους Boğaz Musique.

Boğaz σημαίνει πορθμός, πέρασμα, ρεύμα αέρα που φυσά σε ένα πέρασμα. Ακριβώς όπως η φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Μια φωνή που περνά  με χαρακτηριστική άνεση, σαν αεράκι που φυσά, από τα ηχοχρώματα και τη συγκίνηση της Ανατολής στην ένταση και το πάθος της Δύσης.
Το σχήμα της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τους bogaz musique, απαρτίζεται από εξαιρετικούς μουσικούς, συνιστώντας μία δημιουργική μουσική ομάδα, που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό, την Ανατολή με τη Δύση και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό, ηχητικό τοπίο.
Άλλωστε, η Ελένη Τσαλιγοπούλου πέρα από τις συναρπαστικές της ερμηνείες έχει φανερώσει τα τελευταία χρόνια και μία ακόμη πλευρά του ταλέντου της, καθώς συνθέτει μουσικές, μεταφράζοντας σε ήχο τις επιρροές και τις μνήμες της από όλα τα ακούσματα που αγαπά και έχουν διαμορφώσει τη μουσική της προσωπικότητα.
Η Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique θα παρουσιάσουν τη νέα τους συναυλιακή πρόταση ενώνοντας με τρόπο απρόσμενο και γοητευτικό όλες τους τις μεγάλες μουσικές αγάπες. Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, που καλύπτει μοναδικά την απόσταση από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της Ελένης. Η ερμηνεία της, ο τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό στα live της, η νέα ηχητική προσέγγιση, η επιλογή των τραγουδιών και οι εκπλήξεις στη σύνδεση της μουσικής με την ποίηση, υπόσχονται ένα απολαυστικό και άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
Οι boğaz musique είναι οι:
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος – κιθάρες, μπαγλαμά, λούπες
Καλαμάρας Βαγγέλης – τύμπανα
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, βιολί
Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά
Ήχοληψία – Τάκης Σπυρόπουλος
Φωτισμοί – Νεκταρία Εμμανουηλίδου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button