ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ελεύθερος με όρους ο 36χρονος για την καλλιέργεια κάνναβης στη Φλόκα

cfe4d2dfd302b414a0a27d631ac05692_L


Αφού απολογήθηκε στην Ανακρίτρια Κυπαρισσίας ο 36χρονος Αλβανός για την υπόθεση καλλιέργειας 27 δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή της Φλόκας Γαργαλιάνων, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκριμένα, στον 36χρονο επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί στην έρευνά τους βρήκαν να καλλιεργούνται συνολικά 15 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 2 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Τα φυτά είχαν καλλιεργηθεί μέσα σε σακούλες με χώμα. Σε μικρή απόσταση βρήκαν άλλο ένα διαμορφωμένο χώρο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη 12 δενδρύλλια κάνναβης,  τα οποία όμως είχαν εκριζωθεί και είχαν συγκομισθεί. Και αυτά τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν. Για το πότισμα των φυτών, ο καλλιεργητής χρησιμοποιούσε πλαστικό σωλήνα, με τον οποίο έπαιρνε νερό από υδροσωλήνα άρδευσης από γειτονικό αγρόκτημα, στο οποίο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, του είχε ανατεθεί από τον ιδιοκτήτη του η πλήρης φροντίδα του. Στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης. Κάποια από τα αντικείμενα μάλιστα που βρέθηκαν στη φυτεία, ήταν ακριβώς ίδια με αυτά που χρησιμοποιούσε ο 36χρονος Αλβανός και στην καλλιέργεια του αγροκτήματος. Από το δε αγρόκτημα, είχε δημιουργήσει μέσα στη βλάστηση ειδικό πέρασμα, το οποίο δεν ήταν ορατό εύκολα και το οποίο οδηγούσε στη φυτεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button