Ελλάδα

Ελληνικό πολεμικό πλοίο «μπήκε» στη Σμύρνη

«Συμμετέχει στην άσκηση «Νusret 2018» μαζί με τουρκικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και βουλγαρικά σκάφη»

Στο λιμάνι της Σμύρνης στην Τουρκία «έδεσε» αυτές τις ημέρες ένα πολεμικό πλοίο της Ελλάδας. Δεν ήταν του εκτοπίσματος μιας φρεγάτας ή πυραυλακάτου. Ήταν ένα «ταπεινό» αλλά τόσο απαραίτητο για τις πολεμικές επιχειρήσεις ναρκοθηρευτικό.

Συγκεκριμένα το Ναρκοθηρευτικό «Ευρώπη» έριξε άγκυρα στο λιμάνι Alsancak της Σμύρνης συμμετέχοντας στην τουρκική άσκηση θαλάσσιας ναρκαλιείας «Νusret 2018».

Το υποδέχθηκε η πρόξενος της Ελλάδας Αργυρό Παπούλια που σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «ΑΦΙΞΗ ΝΑΡΚΟΘΗΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «ΕΥΡΩΠΗ» (Μ 62) ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στο λιμάνι του Alsancak της Σμύρνης τον Κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος του Ελληνικού Ναρκοθηρευτικού σκάφους του Πολεμικού Ναυτικού «ΕΥΡΩΠΗ» (Μ 62) που συμμετέχει στην άσκηση «Νusret 2018» μαζί με τουρκικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και βουλγαρικά σκάφη.
Με τον Κυβερνήτη Πλωτάρχη Γιώργο Καραγιάννη και τα μέλη του πληρώματος ο Νίκος και εγώ είχαμε μια ευχάριστη συνομιλία.
Τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην άσκηση και καλή επιστροφή στην πατρίδα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button