Τοπικά Νέα

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: “ΟΧΙ στο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στους Γαργαλιάνους”

O Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» συμπαρίσταται και στηρίζει την κινητοποίηση και την διαμαρτυρία, των υπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς, του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, των Συνταξιούχων, αλλά και του συνόλου της κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων, για το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη των Γαργαλιάνων.

Οι τετραπλά ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες από το υστέρημα του Ελληνικου λαου, και οι golden διοικήσεις τους, μέσα από την δικιά τους κακοδιαχείριση, παίρνουν αποφάσεις με ασυδοσία με την ανοχή και την στήριξη του ίδιου του κράτους.

Η στρατηγική αυτή των τραπεζών, δυσχεραίνει την πρόσβαση των πολιτών σε τραπεζικές υπηρεσίες, τόσο αναγκαίες για συναλλασσόμενους που κατά κανόνα στερούνται ψηφιακών δεξιοτήτων και ταυτόχρονα πλήττει τις τοπικές επιχειρήσεις που επιδιώκουν μέσα από εξειδικευμένη τραπεζική συμβουλευτική να εισφέρουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Έχει έρθει η ώρα η ίδια η κοινωνία να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην συνεχόμενη ερημοποίηση και τον οικονομικό μαρασμό της υπαίθρου και της Τριφυλίας.

Καλούμε τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, να επανεξετάσει και ν΄ανακαλέσει την απόφασή της ώστε το Κατάστημα των Γαργαλιάνων να συνεχίσει τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας έτσι καλύτερα τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Πολύ συμπαράσταση οι Κυπαρίσσιοι στους Γαργαλιανιώτες!!!!
    Επιλεκτική βέβαια…. τα Φιλιατρά που είναι στο κέντρο, τα δυο άκρα τα έχουν γραμμένα!
    Αφήστε τις πονηράδες, τους φαρισαϊσμούς και τις υποκρισίες!
    Η εκδίκηση της γυφτιάς, έρχεται

  2. Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ …
    Η ΤΟΧΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΣΟΥ Η ΔΕΝ…
    ΣΤΟ DNA ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ…
    Η ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΣ Η ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΣ ΡΩΜΙΟΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button