Τοπικά Νέα

Ενίσχυση της ΟΠΚΕ και αύξηση των περιπολιών υποσχέθηκε ο Χρυσοχοΐδης στους Δημάρχους της Μεσσηνίας

Ενίσχυση της ΟΠΚΕ και αύξηση των περιπολιών υποσχέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία” ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στους δημάρχους της Μεσσηνίας που του έθεσαν τα προβλήματα των περιοχών τους.

Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος συναντήθηκε με τους δημάρχους της Μεσσηνίας και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των Δήμων τους. Οι δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της συζήτησης να αναλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Δήμο τους και έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα, με τον υπουργό να ξεκαθαρίζει ότι στόχος του υπουργείου είναι να βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών. Έτσι, θα προβεί σε ό,τι είναι εφικτό για να δοθούν λύσεις.

Η σύσκεψη έγινε στο Διοικητήριο Μεσσηνιας παρουσία των βουλευτών Γιάννη Λαμπρόπουλου, Μίλτου Χρυσόμαλλη και Περικλή Μαντά, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνιας Στάθη Αναστασόπουλου.

Στις σύντομες δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη , ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η Μεσσηνία αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης, ευημερίας και ασφάλειας. Ο υπουργός ευχαρίστησε τα σώματα ασφαλείας του νόμου για την προσφορά τους στον πολίτη, ενώ έκανε γνωστό ότι θα βρεθεί ξανά στην Καλαμάτα στις 2 Φεβρουαρίου, για την τοπική εορτή της Υπαπαντής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button