ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για την ανακατασκευή πεζοδρομίων

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε δεκτές αιτημάτων είτε ατομικά, είτε ομαδικά, από συμπολίτες μας, για την επισκευή ή ανακατασκευή πεζοδρομίων σε χώρους της πόλης μας, στην μορφή και την λογική κατασκευής των πεζοδρομίων στην περιοχή παρέμβασης του open mall, με δική τους χρέωση.
Όποιος άλλος συμπολίτης μας, ατομικά ή ομαδικά, επιθυμεί την ανακατασκευή του πεζοδρομίου του, με δική του χρέωση (τιμές εκπτώσεως κεντρικού έργου), παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6970 015 033, έτσι ώστε σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας, και τον εργολάβο κατασκευής, να οριστεί το κόστος της παρέμβασης.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Ο Εμπορικός Σύλλογος υποκαθιστά τον Δήμο, τον Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, αναλαμβάνει ακόμη και να καθοδηγήσει την Τεχνική Υπηρεσία και να συνεννοηθεί, άκουσον άκουσον, με τον εργολάβο!!!! Λαμπρά !!! Εύγε στους “Άρχοντες” και στον Στρατό των έμμισθων Αντιδημάρχων, Ειδικών Συμβούλων κλπ.Ρε Άχρηστοι δεν πάτε να ραβδίσετε, γιατί δεν κάνετε για τίποτα, αλλά ποιός να σας πάρει δεν κάνετε ούτε για ράβδο, οπότε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ να ησυχάσουμε.

    1. Είναι λίγα αυτά που λέτε για τους ανίκανους. Ντρέπονται να αντικρίσουν τους παρόδιους των οδών Αλ Βενιζέλου και Αλεξοπούλου και βάζουν μπροστά τον Εμπορικό Σύλλογο. Ντροπή !!

  2. Ο Δήμος οφείλει να ενημερώσει γιατί από το αρχικό σχέδιο για το Εμπορικό Κέντρο αφαιρέθηκαν τα τμήματα των οδών Ελ. Βενιζέλου και Αλεξοπούλου. Ποιος άλλαξε το σχεδιασμό και για ποιους λόγους; Ο Δήμος δεν μπορεί να κρύβεται και να βάζει μπροστά τον Εμπορικό Σύλλογο. Τι εξυπηρετεί αυτή η τακτική; Όλες οι ενημερώσεις για την πορεία του έργου γίνονται από το Σύλλογο. Νομίζουν στο Δήμο ότι με αυτόν τον τρόπο ότι θα απαλλαγούν των ευθυνών;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button