ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ενημέρωση για τα ανοικτά κέντρα εμπορίου στην Κυπαρισσία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργανώνει την Πέμπτη 15/11/2018 και 14:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ανοιχτή συζήτηση – ενημέρωση και όσον αφορά το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « ΕΠΑνΕΚ 2014 – 2020 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ : ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Καλούνται οι συνάδελφοι που το επιθυμούν και ιδίως οι συνάδελφοι που εδρεύουν στην επιλεχθείσα περιοχή, καθώς και οι ιδιοκτήτες των κτηρίων κλειστών καταστημάτων στην ίδια περιοχή να προσέλθουν ώστε να συζητήσουμε, να ενημερωθούν και να επιλυθούν τυχόν απορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Στην συζήτηση εκτός από τα μέλη του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας θα μετέχει εκπρόσωπος την αναπτυξιακής εταιρείας με την όποια ο Σύλλογος μας συνεργάζεται για την σύνταξη του φάκελου υποβολής καθώς και ο υπεύθυνος μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας.

Εκ της Γραμματείας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button