Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Ενημέρωση επιχειρηματιών στην Πύλο

Εκδήλωση με θέμα «Κανονισμοί Πυροπροστασίας – Αδειοδότηση επιχειρήσεων -Ηλεκτρονικά βιβλία – Νέα εποχή στον φορολογικό χάρτη» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με την Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου–Νέστορος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλου.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Δημητρακόπουλος Παναγιώτης, Επιπυραγός Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, ο οποίος αναφέρθηκε στους κανονισμούς πυροπροστασίας και την αδειοδότηση επιχειρήσεων, ο Κρανιώτης Παύλος, Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο οποίος έκανε ενημέρωση για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, και ο Στούπας Σταύρος, Πρόεδρος ΕΤ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων, ο οποιος μίλησε για τα ηλεκτρονικά βιβλία και διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το taxis net»

Στην εκδήλωση έγινε και ενημέρωση για τα “Προγράμματα Επιμόρφωσης και Κατάρτισης” που διοργανώνει η ΕΤ.Α.Π. (ΚΕΚ Επιμελητηρίου Μεσσηνίας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button