Δήμος Καλαμάτας

Ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» στο Δήμο Καλαμάτας

Ακόμα ένα όχημα, παρελήφθη χθες από το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη, για την κάλυψη αναγκών του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», καθώς και των κοινωνικών δομών του Δήμου, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από την αντιπροσωπεία της Toyota στη Μεσσηνία, σε συνέχεια της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου. Σημειώνεται ότι ο Δήμος παρέλαβε τις προηγούμενες ημέρες κι άλλο ένα όχημα στο πλαίσιο της ίδιας συνεργασίας.

Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει η Αυτοδιοίκηση σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και συγκεκριμένα μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος σε δήλωσή του ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά την εταιρεία «Κ. Κακούρος & Συνεργάτες Α.Ε.», υπογραμμίζοντας τη σημασία τέτοιου είδους κινήσεων σε περιόδους που απαιτείται η συνεργασία όλων. Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου, μέσω των κοινωνικών του δομών, προς ενίσχυση των συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button