Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Εντατική προετοιμασία για την 5η Λευκή Νύχτα στην Καλαμάτα – Οι εκδηλώσεις

007bca073ef38f45f263bbabeed25477_XL


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για μια ανεπανάληπτη 5η Λευκή Νύχτα στην Καλαμάτα, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 προς την Κυριακή 27 του μήνα, σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η εκδήλωση αυτή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μια βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο, με πολύ χαμηλές τιμές για το κοινό, καθώς και στη διασκέδαση.

Δείτε τι αναφέρει ο Δήμος Καλαμάτας μέσω της επίσημης σελίδας του:

Στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας συρρέουν στην Καλαμάτα πολλές χιλιάδες επισκεπτών από την Πελοπόννησο κι ακόμη παραπέρα. Για την εκδήλωση αυτή συμπράττουν με το Δήμο ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Συλλόγων Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας, οι Σύλλογοι Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Μεσσηνίας και πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά μέχρι το ξημέρωμα, προσφέροντας τα είδη τους σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Η Λευκή Νύχτα είναι μια ευκαιρία για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, για όλη την οικογένεια να προμηθευθεί τα αναγκαία στην ένδυση και υπόδηση, καθώς και ό,τι άλλο χρειαζούμενο σ’ ένα σπίτι, σε τιμές εξαιρετικές!

Φέτος, στη Λευκή Νύχτα θα μετάσχουν και όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Καλαμάτας, «απλώνοντας» το γεγονός σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν στο Ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, στην περιοχή της Αριστομένους μέχρι το Διοικητήριο, η οποία πρόσφατα αναπλάσθηκε, αλλά και στην Παραλία.

TIPS

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button