Αθλητικά

Εν αναμονή της απάντησης του Σταύρου Τσουλάκου βρίσκονται στην Εράνη

Η φιλιατρινή ομάδα έχει κάνει – όπως έχουμε γράψει – πρόταση στον πρώην επιθετικό της Ρόδου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στη Μεσσηνία, όπως Καλαμάτα, Πάμισο και Μεσσηνιακό. Παράλληλα η διοίκηση εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών ώστε να καλυφθεί το κενό στη γραμμή κρούσης. Διότι ο Μπεγλετζής που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να σηκώσει το βάρος στο σκοράρισμα, τραυματίστηκε και θα μείνει καιρό εκτός δράσης. Ως εκ τούτου η Εράνη κινείται για την απόκτηση σέντερ φορ και εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Εράνη θα δώσει την Κυριακή το δεύτερό της παιχνίδι στο κύπελλο Μεσσηνίας, εκ νέου εντός έδρας, αυτή τη φορά με το Καλό Νερό. Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία έχουν να κάνουν με τους Νίκο και Ανδρέα Χρονόπουλο που προέρχονται από τραυματισμό, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ανδρώνη.

Επιστρέφει ωστόσο ο Μπουρδέκας που εξέτισε την ποινή που “κουβαλούσε” από την περσινή σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button