Αθλητικά

Εξελίξεις με Κουρμπέλη – Ποια ομάδα στέλνει άνθρωπο για να τον δει από κοντά

Την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη φαίνεται να εξετάζει ομάδα από το εξωτερικό.

Εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη αναμένεται να συμβούν άμεσα καθώς ο Έλληνας μέσος του Παναθηναϊκού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού μιας και το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport» η Ρέιντζερς είναι ένας από τους συλλόγους που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του και είναι πολύη πιθανό να στείλουν ακόμα και άνθρωπο στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Το πιο πιθανό είναι να συμβεί στην αναμέτρηση των Πράσινων με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι με υψηλές απαιτήσεις που μπορεί να δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στους ανθρώπους των Σκωτσέζων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Κουρμπέλη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον παίκτη να δείχνει πως επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» και για τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button