ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Εξηγήσεις για τις συνεχείς διακοπές στην υδροδότηση ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

κυπ


Με επιστολή του προς την ΔΕΥΑ Τριφυλίας το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» εκφράζει τα παράπονά του για τις συνέχεις διακοπές στην υδροδότηση της πόλης της Κυπαρισσίας. Επιπλέον, ζητά να μάθει από που προέρχονται αυτές οι βλάβες τονίζοντας πως αυτή η κατάσταση δημιουργεί πρόβλημα στους μαγαζάτορες αλλά και τους καταναλωτές.

Η επιστολή που υπογράφουν από κοινού ο πρόεδρος, Δημήτρης Αβδάλας, και ο Γραμματέας, Δημήτρης Τερζής, αναφέρει τα εξής:

Το τελευταίο χρονικο διάστημα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αρκετά συχνές διακοπές υδροδότησης στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Παρακαλούμε όπως:

  1. Mας ενημερώσετε εάν οι διακοπές αυτές οφείλονται σε έλλειψη νερού ή σε βλάβες του δικτύου, και κατά πόσο θα συνεχιστούν αυτές.
  2. Όταν γίνονται διακοπές, επιθυμούμε να ενημερωνόμαστε αυτομάτως ώστε να ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία εξαρτώνται άμεσα (εστιατόρια, καφετέριες στεγνωκαθαριστήρια, κ.λ.π.) από τη χρήση νερού. Η ενημέρωση αυτή θα αποτρέψει τυχόν σοβαρές βλάβες σε μηχανήματά τους και φυσικά αποφυγή ταλαιπωρίας των καταναλωτών.

Ελπίζουμε σε ενημέρωση και συνεργασία, ώστε να μην βρεθούν συνάδελφοι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουν ποινικές και λοιπές ευθύνες των αρμοδίων της Επιχείρησή σας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button