Τοπικά Νέα

Εξιχνιάστηκε το ειδεχθές έγκλημα στη Γιόλακα Φιλιατρών – 34χρονος αλλοδαπός ο δράστης

Θέμα ωρών αποδείχθηκε για την Αστυνομία η εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας 57χρονης, η οποία βρέθηκε από την αδερφή της το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρή.

Ένας 34χρονος άνδρας υπήκοος Πακιστάν, εργάτης γης που πρόσφατα απολύθηκε από το θύμα και την αδελφή της, φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 57χρονης χθες στη Γιόλακα Φιλιατρών.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Θα σας φάνε ζωντανούς. Είναι χιλιάδες, ο Κυριάκος τους δίνει επιδόματα και ιθαγένειες εξπρές, θα φέρουν τις γυναίκες τους, θα κάνουν εφτά παιδιά ο καθένας, και θα σας κυνηγήσουν όλους. Καλά να πάθετε, οποίος δεν έχει μυαλό αυτά παθαίνει.

  2. Εντάξει μωρέ, δεν πειράζει, αυτά έχει η ζωή. Οταν κάθε καρυδιάς καρύδι μπαίνει παράνομα στην χώρα είτε με τα πόδια είτε με βάρκες και το κράτος τους επιδοτεί με επιδόματα και τους επιβραβεύει με ιθαγένειες, ε, να μην έχουμε και έναν αποκεφαλισμό πού και πού; Αυτά είναι τα τυχερά της ζωής. Πάντως, επειδή οι Τριφύλιοι την έχουν δει και πολύ ξύπνιοι, και μάγκες, και ξερόλες, και, και, και, έχουν άραγε σκεφτοί κατά πόσο οι Πακιστανοί οι οποίοι είναι πλεόν χιλιάδες, αλλά έχουν και οικονομική δύναμη αφού μαζεύουν όλο το χαρτί, κατά πόσο, λοιπόν, οι Πακιστανοί, στους καταυλισμούς τους έχουν ΟΠΛΑ. Ναι, το έχετε σκεφτεί κατά πόσο οι Πακιστανοί έχουν όπλα;;; Εγώ πάτως γνωρίζω εδώ και χρόνια πως Πακιστανοί από την περιοχή του Λαγκουβάρδου πολέμησαν σαν μαχητές/μισθοφόροι του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία. Το γνωρίζω επειδή μου το έχουν πει. Αναρωτιέμαι, να είμαι ο μόνος που γνωρίζει πως Πακιστανοί από την περιοχή έχουν πολεμήσει σαν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους; Η αστυνομία το γνωρίζει;;; Αλλά, ποιός νοιάζεται; Το σημαντικό είναι να μην μας πούν “ρατσιστές” και “χρυσαυγίτες” οι κεντροαριστεροί στα καφενεία και στα πάνελ των καναλιών.

  3. Αλλα ειδα τα σχολια και να μην ξεχναμε οτι ο Τσιπρας αρχισε να τους επιδοτεί με επιδόματα και τους επιβραβευει με ιθαγένειες για να παρει ψηφους. Τα σχολια ριχνουν την ευθυνη στο Μιτσοτακη. Δεν καταλαβαινει κανεις οτι χρειαζονται χρονια για να καταργησεις νομοθεσειες απο προηγουμενες Κυβερνησεις, δεν μπορει να τους κοψει οτι τουε εδωσε ο Τσιπρας απο τη μια μερα στην αλλη (… γιατι και ο Τσιπρας βρηκε τα χρηματα να τους τα δωσει απο την ΕΕ, που δεν τους θελει στην Ευρωπη). Δινουν ακομα περισσοτερα στομ Erdogan να τους κρατησει εκει αλλα ολο παραβιαζει τους ορους και τους περναει στην ελλαδα παρανομα… Ολα ειναι αστα να πανε. εγω βεπω το Μιτσοτακη να τρεχει συνεχεια να κανει οτι καλο για την Ελλαδα, να μην γεινει κανενα θερμο επεισοδιο με τη Τουρκια. Αν ο Τσιπρας ηταν ακομα Προυπουργος…αλοιμονο μας. Ετρεχε ο Τσιπρας ετσι οταν ηαν στην εξουσια? Ασε τωρα που βγηκε και ολη η βρωμα για το “Ματι”.

    Η Αγγλια εχει ΓΕΜΙΣΕΙ Πακιστανους και Ινδους στο σημειο που νομιζω οτι η πλειοψηγεια του πλυθυσμου δεν ειναι πλεον οι Αγγλοι. Δεν καταλαβενετε οτι αν κερδισει καποιος τις εκλογες δεν μπορει να αλλαξει τα παντα απο τη μια μερα στην αλλη. Χρειαζονται ΧΡΟΝΙΑ, οχι μερες η εβδομαδες η μηνες.

    1. Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι το ίδιο πράγμα. Αλήθεια, οι ψηφοφόροι της ΝΔ ψήφισαν για “ιθαγένεια εξπρές” και επιδόματα στους Σομαλούς στις εκλογές; Αυτά γιατί δεν μας τα είπε ο Μωυσής Μητσοτάκης πριν τις εκλογές;

  4. Τα δύο περιπολικά τζιπ που είχε πει ο κύριος Δήμαρχος ότι θα γίνουν δωρεά από υιό Λεβεντακη και Μαρινάκη που είναι να βοηθήσουν την κατάσταση;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button