Αγροτικά

“Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων” και “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”

melissokomoi-kypseli1


Η  Δ.Α.Ο.Κ.  Π.Ε.  Μεσσηνίας και το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου υπενθυμίζει στους μελισσοκόμους ότι ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για την ένταξή τους στις δράσεις 3.1«Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων» ( Αντικατάσταση κυψελών) , και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (Μετακινήσεις μελισσοσμηνών)  για το έτος 2018.

Οι μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις παραπάνω δράσεις πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου  (Βασ. Δεκάζου 5  Τρίπολη  Τ.Κ.  22100)   μέχρι 20 Ιανουαρίου 2018 . Τηλ. Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου τηλ. 2710-243352

    Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι Μελισσοκόμοι-κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να υποβάλλουν αίτηση – δήλωση κυψελών διαχείμασης   το αργότερο μέχρι τις 20/01/2018 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας όπου ανήκουν.

Πληροφορίες και αιτήσεις στο γραφείο 214 της Δ.Α.Ο.Κ. Π. Ε. Μεσσηνίας, στο τηλ. 2721361214 κ. Μανωλόπουλο Δημήτριο και κ. Πράττη Γεώργιο .

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας &   Κτηνιατρικής της Π.Ε. Μεσσηνίας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button