Οικονομία

Εξόρμηση σε χώρους εργασίας και κάλεσμα στη ΓΣ του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και ποτών ν. Μεσσηνίας

Εξόρμηση σε μεγάλους χώρους δουλειάς του κλάδου δίδοντας υλικό του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και ποτών ν. Μεσσηνίας και καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις δράσες του απηύθυναν τα μέλη του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και ποτών νομού Μεσσηνίας.

Η ανακοίνωση: 

“Μέλη της διοίκησης πραγματοποίησαν Εξόρμηση σε μεγάλους χώρους δουλειάς του κλάδου διακινώντας το υλικό του Συνδικάτου και κάλεσαν τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι σε όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά, να οργανωθούν στο Συνδικάτο και να παλέψουμε για την υπογραφή ΣΣΕ, μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια κ.α.

Ενημέρωσαν για την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 18-19 Ιούνη στην οποία θα συμμετάσχει το Συνδικάτο με σκοπό να δωθεί ώθηση στην προσπάθεια ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και να ανοίξει η κουβέντα για το τι κίνημα χρειαζόμαστε σήμερα.
Παράλληλα απηύθυναν πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει για να συζητηθούν όλα αυτά την Κυριακή 12/6 στις 7μμ στο αίθριο της πρώην Νομαρχίας και στην εκδήλωση την Δευτέρα 6 Ιούνη 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας με θέμα: «Η Πρόταση μας για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς και 825€ κατώτερο μεικτό μισθό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button