Τοπικά Νέα

Η εορτή του Αγίου Νικήτα στο Σελλά Τριφυλίας

Τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νικήτα τίμησαν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Σελλά Τριφυλίας

Σε υψόμετρο άνω των 700 μέτρων η Ι.Μ. του Αγίου Νικήτα φαντάζει εδώ και εκατοντάδες χρόνια αγέρωχη μέσα στο χρόνο να αγναντεύει την Τριπύλη και στο βάθος τον Κυπαρισσιακό κόλπο.

Σε κοινό ευχαριστήριο του προέδρου του τοπικού Συλλόγου και της προέδρου της κοινότητας αναφέρονται τα εξής:
Η Πρόεδρος της κοινότητας Σελλά Μεσσηνίας Χάιδω Παπαευθυμίου και το Δ.Σ. του Συλλόγου των απανταχού Σελλαίων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον πρώην Υπουργό και νυν Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο, στον αντιδήμαρχο του Δήμου Τριφυλίας κ. Αντώνη Βλάχο, Στην σύμβουλο της μειοψηφίας κα Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Στον δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας κύριο Θεόδωρο Αντωνόπουλο, στην Πρόεδρο του Λαντζονάτου Τούλα Σπυρίδου , Στον Πρόεδρο του Λυκουδεσίου κ. Κωνσταντίνο Σταθόπουλο, στον πρόεδρο του Τριπύλα κ. Γεώργιο Μπινίσκο, στον Πρόεδρο του Καλογερεσίου κ. Αλέξανδρο Αποστολόπουλο για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας που τους έγινε και παρέστησαν στις εκδηλώσεις του χωριού μας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 κατά την πανήγυρη της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικήτα.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκομένους.
Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και καλή δύναμη.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Στρατικόπουλος Νικόλαος
Η πρόεδρος Παπαευθυμίου Χάιδω

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button