ΑγροτικάΔήμος Οιχαλίας

Επίσκεψη Αγροτοκτηνοτροφικου Συλλόγου Μεσσήνης – Μελιγαλά στη Δήμαρχο Οιχαλίας

Επίσκεψη στο γραφείο της Δημάρχου Οιχαλίας κ.Γεωργακοπούλου πραγματοποίησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης – Μελιγαλά, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ Θεοδωρακόπουλος Χρήστος, ο Ταμίας κ. Σουρίλας Χρήστος και ο Γραμματέας κ. Θλιμμένος Παναγιώτης.

Κατά τη συνάντηση υπήρχε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας στη περιοχή μας ενόψει και της παρουσίας που θα έχουν τα μέλη του Συλλόγου στις 20 με 23 Οκτωβρίου, στην 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας, τους ευχαρίστησε, για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τους απασχολούμενους της περιοχής μας στον Πρωτογενή τομέα και τόνισε ότι ο Δήμος Οιχαλίας αλλά και η ίδια προσωπικά θα είναι δίπλα τους στο μέτρο του δυνατού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button