ΑγροτικάΚυπαρισσία

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε δικτυοκήπιο με ντομάτες στην περιοχή της Τερψιθέας [εικόνες]

Δικτυοκήπιο με ντομάτες στην περιοχή της Τερψιθέας επισκέφθηκε πριν την Κυπαρισσία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συζήτησε με τον προϊστάμενο και γεωπόνο για την τεχνολογία των δικτυοκηπίων, που αποτελούν μια βιώσιμη καινοτομία στον κλάδο της γεωργίας, ενώ είχε επίσης συνομιλία με μέλη του αγροτικού συλλόγου Φιλιατρών για τα προβληματα που αντιμετωπίζουν.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, Γιάννης Οικονόμου, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, Φωτεινή Αραμπατζή, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, οι βουλευτές της ΝΔ, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button