Εκλογές 2019

Επίσκεψη Π. Τσίγγανου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας [εικόνες]

Σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας “Ανοιχτοί Ορίζοντες” επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Συζητήσαμε με το διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας, Γιώργο Μπέζο, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και πολίτες που νοσηλεύονται και συνοδούς τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, τις ελλείψεις και αδυναμίες καθώς και την προοπτική ενίσχυσής του με νέο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό με στόχο την αναβάθμισή του.

Η προσφορά του νοσοκομείου σε κατοίκους κι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής από τη λειτουργία του το 1947 επί Υπουργίας Αλεξάνδρου Καλαντζάκου μετά την δωρεά του Γεωργίου Αλεξόπουλου είναι σημαντικότατη και έχει σώσει ανθρώπινες ζωές. Οι υπηρεσίες υγείας που παρέχει είναι ανεκτίμητες και η συμβολή του στην ανάπτυξη της περιοχής είναι μεγίστη.
Για εμάς κάθε σκέψη για συρρίκνωση των υπηρεσιών του είναι και θα είναι απορριπτέα και κατακριτέα. Είμαστε απέναντι σε κάθε τι που υποβαθμίζει το νοσοκομείο και δυνατά δίπλα σε κάθε πράξη που στοχεύει στην αναβάθμισή του προς όφελος των κατοίκων κι επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

Απαιτείται μόνιμο προσωπικό και σύγχρονος εξοπλισμός και μαζί με τους εργαζόμενους και την κοινωνία διεκδικούμε όσα αξίζουν για την υγεία μας.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button