Εκπαίδευση

Επαναληπτική προκήρυξη διαγωνισμού για μίσθωση του κυλικείου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων

Η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης
Α. Προκηρύσσει επαναληπτικό Δημόσιο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη μισθωτή, του κυλικείου του 2ουΔημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων. Β. Καθορίζει τους όρους της προκήρυξης σύμφωνα με τους οποίους θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, ως εξής:
1. Τόπος και χρόνος του διαγωνισμού Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο γραφείο του Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων, στις 29 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 δημόσια, ενώπιον της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού. Όσοι θα παρευρίσκονται στη διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών, λαμβάνουν γνώση όλων των στοιχείων και των προσφορών όσων συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Προσφορές που υποβάλλονται στην Επιτροπή μετά την έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης δεν αποσφραγίζονται, αλλά παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους ως εκπρόθεσμες. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές και σε περίπτωση υποβολής τους απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

Ολόκληρη η προκήρυξη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button