Πολιτική

Επαφές Αλέξη Χαρίτση στην Καλαμάτα

Σειρά επισκέψεων και επαφών θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο στην Καλαμάτα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης. Το πρωί θα μιλήσει σε συνέδριο, το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Τοπική Ομάδα Υγείας στις πρώην υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και το Νοσοκομείο, το απόγευμα θα συναντήσει τους προέδρους των κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων των χωριών τις Αλαγονίας καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους της Καλαμάτας που κατάγονται από την περιοχή, ενώ αύριο το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας…

Ειδικότερα, στις 10:30 το πρωί ο Αλέξης Χαρίτσης θα μιλήσει στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Πελοποννήσου, στο Elite City Resort.
Στη μία μετά το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Τοπική Ομάδα Υγείας Καλαμάτας και θα έχει συνεργασία με τον διευθυντή της, Παναγιώτη Κατσαφάδο, παρουσία του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Μιχάλη Μιχαήλ.
Στη 1:45 θα επισκεφθεί τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και θα έχει συνεργασία με την πρόεδρό της, Στέλλα Καρλαύτη.
Στις 2:30 μετά το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα έχει συνεργασία με τον διοικητή του Γιώργο Μπέζο, παρουσία του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Μιχάλη Μιχαήλ.
Στις εφτά το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τους προέδρους των κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων των χωριών της Αλαγονίας, καθώς και με τους δημοτικούς συμβούλους που κατάγονται από την περιοχή.
Αύριο στη 1:15 μετά το μεσημέρι θα επισκεφθεί τα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας και θα έχει συνεργασία με τον διοικητή της Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο.

Στο επίσημο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται συνάντηση με το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button