Τοπικά Νέα

Επαφές Χαλβατσιώτη με τη Μεσσηνιακή Ομογένεια στην Νέα Υόρκη

Στις ΗΠΑ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο επίκουρος καθηγητής Ιατρικής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα τρέχοντα θέματα με εξέχουσες προσωπικότητες της μεσσηνιακής κοινότητας.

Ειδικότερα την περασμένη Παρασκευή προσκλήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Γ. Μασουρίδη για δείπνο στην έδρα του Συλλόγου των Μεσσήνιων στην Αστόρια, όπου επίσης του προσφέρθηκαν δώρα αλλά και το τιμητικό λεύκωμα του συλλόγου. Ο κ. Χαλβατσιώτης μάλιστα ενεγράφη και ως μέλος του συλλόγου, καθώς είχε θητεύσει στη Νέα Υόρκη στο παρελθόν ως υπότροφος φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Mount Sinai. Το δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Σωματείων των ΗΠΑ και Καναδά  Μ. Καλύβα, ο αντιπρόεδρος Στ. Γιαννόπουλος, η γεν. γραμματέας Β. Μυλωνοπούλου, οι πρώην πρόεδροι Γ. Καλύβας που έχει διατελέσει τέως Supreme Governor των ΑΧΕΠΑ, Κ. Ηλιόπουλος, Α. Ζωντανός, Α. Κοκαλιάρης, Σ. Γιαννόπουλος, τα μέλη Σ. Τσαπόγας, Η. Σκούτζος, Δ. Μυλωνόπουλος και πολλοί φίλοι.

Τέλος στη συνάντηση παρευρέθηκε και η αδελφή του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη συνοδευόμενη από το γιο της Κωνσταντίνο, που είναι και αυτή διακεκριμένο μέλος της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ αλλά και επί χρόνια προσωπική φίλη του κ. Χαλβατσιώτη.

Αφού ενημερώθηκε για τα σχεδιαζόμενα έργα της μεσσηνιακής ομογένειας για τη Μεσσηνία, ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης για την επίτευξη των στόχων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button