ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το ΒΙΟΚΑ Γαργαλιάνων

Στη συγκρότηση Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων» προχώρησε με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας.

Αντικείμενο της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης είναι ο συντονισμός και η παρακολούθηση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την εκτέλεση της προγραμματικής σύμβασης και ειδικότερα η τήρηση των όρων της, η διαπίστωση της ολοκλήρωσης των εκατέρωθεν υποχρεώσεων, η εισήγηση προς τα αρμόδια όργανα των συμβαλλομένων μερών κάθε αναγκαίου μέτρου και ενέργειας για την υλοποίηση της σύμβασης, η αιτιολογημένη υπόδειξη τροποποίησης της απόφασης ένταξης πράξης, η παράταση του χρονοδιαγράμματος
της σύμβασης και η επίλυση κάθε διαφοράς μεταξύ των συμβαλλομένων μερών που προκύπτει σχετικά με την ερμηνεία των όρων της σύμβασης και τον τρόπο εφαρμογής της.

Η επιτροπή αποτελείται από τους:
– Αυρηλιώνης Χαράλαμπος, ως Πρόεδρος της Επιτροπής, με αναπληρωτή του την Ψιλογαλάνη
Παναγιώτα.
– Φρούσος Νικόλαος, ως μέλος της Επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Βλάχο Αντώνιο
– Μπακούρος Σωτήριος ως μέλος της Επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Στριμπάκο Δημήτριο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button