Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Επιχείρηση – «σκούπα» χθες στα Φιλιατρά

 

73A6C77FCBC10D7C14854B9A028BA4D9


Επιχείρηση «σκούπα» έγινε χθες το πρωί στα Φιλιατρά από την αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν μετανάστες οι οποίοι δεν διαθέτουν τα απαιτητά έγγραφα διαμονής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κατά την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής ο αριθμός των αλλοδαπών εργατών γης αυξάνεται σημαντικά συγκεντρώνοντας εκατοντάδες αλλοδαπούς εργάτες γης στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας. Πολλοί από αυτούς διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα, όμως υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι  είναι παράνομοι. Μάλιστα, πολλοί αλλοδαποί αποφεύγουν να κυκλοφορούν μετά τον φόβο του επικείμενου ελέγχου και της σύλληψης, πολλοί αναζητούν καταφύγιο σε γειτονικές περιοχές, ενώ άλλοι κρύβονται όλη τη μέρα σε διαμερίσματα χωρίς ρεύμα και νερό που τους νοικιάζουν με το κεφάλι και ανά 24ωρο για τον ύπνο επιτήδειοι ιδιοκτήτες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα ακολουθηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button