Αθλητικά

ΕΡΑΝΗ: Εχει τον τρόπο μακριά από τα Φιλιατρά – 11 διπλά στα 15 τελευταία εκτός έδρας ματς!

Να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει εδώ και 13 μήνες στην Καλαμάτα, θέλει το Σάββατο η Εράνη με αντίπαλο την Α.Ε. Μάνης (3 μ.μ.) στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.

Η φιλιατρινή ομάδα μετρά μόνο νίκες στα ματς που έχει δώσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα (9 στα 9), ενώ στις τελευταίες 15 εξόδους για το πρωτάθλημα έχει 11 διπλά, 2 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.

Το εντυπωσιακό εκτός έδρας σερί ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου του 2017, όταν επικράτησε με 4-2 της Ομόνοιας στο “Γ. Λουκαρέας”. Ακολούθησαν εφτά συνεχόμενες νίκες μακριά από τα Φιλιατρά και ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα με την ισοπαλία στους Γαργαλιάνους. Φέτος σε 6 εκτός έδρας συναντήσεις έχει απολογισμό 3 νίκες, μία ισοπαλία (πάλι με τον Τέλλο Αγρα) και δύο ήττες από Τσικλητήρα Πύλου και Ανδρούσα. Ετσι με 29 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από το δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας και πέντε από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η Α.Ε. Μάνης ισοβαθμεί με τη Σπερχογεία στην 9η θέση (18β.) και χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Δυτικής Παραλίας. Για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, ο Κώστας Λυμπερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Διονύση Μεϊντάνη, που θα μείνει εκτός για 15 μέρες λόγω τραυματισμού.

“Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Η Μάνη αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”, το σχόλιο του προπονητή της Εράνης.

Κόβει πίτα το Σάββατο

Η Εράνη θα αγωνιστεί στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου με την Α.Ε. Μάνης και λίγες ώρες αργότερα θα κόψει την πίτα της. Συγκεκριμένα στις 9 το βράδυ σε εκδήλωση που θα γίνει στη “Δεξαμενή” και περιμένει τους φίλους της να δώσουν το “παρών”.

ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ

Σεζόν 2017-18

Ομόνοια – Εράνη 2-4

Ολυμπιακός – Εράνη 0-3

Α.Ο. Φαραί – Εράνη 1-2

Απόλλωνας – Εράνη 1-3

Μιλτιάδης – Εράνη 1-3

Αναγέννηση – Εράνη 0-4

Ασπρόχωμα – Εράνη 1-2

Ανδρούσα – Εράνη 1-2

Τέλλος Αγρας – Εράνη 0-0

Σεζόν 2018-19

Τσικλητήρας Πύλου – Εράνη 2-1

Ομόνοια – Εράνη 1-3

Α.Ε. Αβίας – Εράνη 1-2

Ανδρούσα – Εράνη 2-0

Τέλλος Αγρας – Εράνη 1-1

Πανθουριακός – Εράνη 1-2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button