Αθλητικά

ΕΡΑΝΗ: Ο “Λύμπε” είδε Μπουρδέκα και Παπαγεωργίου

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στα Φιλιατρά για να δει την ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και η Εράνη πετούσε… φωτιές, πετυχαίνοντας 3 γκολ και έχοντας 4 δοκάρια απέναντι στην Ανδρούσα (3-1).

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έζησε έντονα το ματς, πανηγυρίζοντας τα γκολ της αγαπημένης του Εράνης, ενώ παράλληλα τσέκαρε και δύο ταλαντούχους παίκτες των Φιλιατρινών.

Ο λόγος για τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό Τάσο Μπουρδέκα και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Παπαγεωργίου, οι οποίοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον επαγγελματικών συλλόγων (ο Παπαγεωργίου ήταν άλλωστε πέρυσι στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού).

Ο “Λύμπε” λοιπόν είχε την ευκαιρία να τους δει από κοντά και να καταγράφει προτερήματα και αδυναμίες. Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω ματς πήραν χρόνο συμμετοχής και οι 15χρονοι Μεϊντάνης και Χάρμπας, μιας και βασικό μέλημα της Εράνης είναι να αναδείξει τους μικρούς σε ηλικία παίκτες που διαθέτει.

 Αγωνιστικά, οι Φιλιατρινοί ετοιμάζονται για το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος επίσης προέρχεται από νίκη (5-1 το Μιλτιάδη) και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button