Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Εργασίες για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων στον Αγρίλη Φιλιατρών

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η σελίδα της ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας στο Facebook

Έργα στην περιοχή Αγρίλης – Δ.Κ Φιλιατρών, της Δ.Ε. Φιλιατρών.
Πραγματοποιήθηκαν εκεί σήμερα (σ.σ. χθες), από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας, εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης των υπαρχόντων γρανών, ως μέτρο πρόληψης, για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, σε τυχόν ενδεχόμενη εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.
Εργασίες αναγκαίου χαρακτήρα, που ουδείς είχε μεριμνήσει να πραγματοποιήσει, κατά τα προηγούμενα έτη, με τα γνωστά σε όλους επακόλουθα.
Και συνεχίζουμε…

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Δεν έπρεπε να ανοιχτούν οι γράνες; Έχετε κουράσει τον κόσμο με τους προηγούμενους.Η δημοτική αρχή ασχολείται πάρα πολύ με τον Αγρίλη.Τον λόγο θα μας τον δείξει ο χρόνος.

  2. Το ψέμα στις εποχές που κυριαρχούσε η λογική (ορθολογισμός) είχε κοντά ποδάρια. Σήμερα το ψέμα έχει μεγαλώσει τα πόδια του. Προσπαθεί να το μεγαλώσει έστω και για λίγα χιλιοστά με την ανάρτηση στο facebook: “Έργασίες για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων στον Αγρίλη Φιλιατρών” η ΑΝΟΔΟΣ και οι συνεργάτες της.
    Έλα όμως που έχουν γνώση οι φύλακες. Και στα απλά ελληνικά σας λέμε: οι πληγές από την περσινή νεροποντή στο καλοοργανωμένο οδικό δίκτυο των Φιλιατρών και των περιχώρων τους είναι ακόμα ανοιχτές. Παρόλο που το θέμα έφτασε και στο κοινοβούλιο με ανάλογη ερώτηση προς τον υπουργό γεωργίας, η ΑΝΟΔΟΣ – ΚΑΘΟΔΟΣ “κάνει το Γερμανό”, κωφεύει. Έρχεται δε και η ελαιοσυγκομιδή… Γιατί δεν φτιάχνετε τους αγροτικούς δρόμους; Μήπως περιμένετε καμία αναθεσάρα;
    Φτιάχτε το αγροτικό δίκτυο να τελειώνουμε. Σεβαστείτε τον Φιλιατρινό πολίτη. Όσο για τον Αγρίλη…. εκεί ο δρόμος προς το Κάστρο των Παραμυυιών είναι απαράδεκτος! Πλέετε τα λοίσθια.

    1. Στο μαλλον ρητορικό ερώτημα, γιατί δεν φτιάχνονται οι αγροτικοί δρόμοι; άλλη μια απάντηση πέρα απ’ αυτή που ορθά δίνεις μπορεί να ειναι και αυτή, “μπαλώματα” γιατί περί μπαλώματος μιλάμε, διότι ειναι ποιο εύκολο, ποιο γρήγορο, αλλά και με λιγότερο οικονομικό κόστος.
      ΥΓ Επίσης προσυπογράφω με το λίαν επιεικώς χαρακτηρισμό “απαράδεκτο” δρόμο προς το κάστρο των παραμυθιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button