Τοπικά Νέα

Ερώτημα Γ. Μερκούρη για την προμήθεια υγειονομικού υλικού στο Δήμο Τριφυλίας

Ερώτημα του δημοτικού συμβούλου, της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας Γιάννη Μερκούρη σχετικά με την ανάθεση για την προμήθεια υγειονομικού υλικού σε φαρμακοποιό που εδρεύει εκτός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μερκούρης αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας δεν εμπιστεύεται τους ντόπιους προμηθευτές . Με την αριθ. 442/2020 απόφαση του ο Δήμαρχος Τριφυλίας ανάθεσε την προμήθεια υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Δήμου και των εποπτευομένων από το Δήμο Νομικών Προσώπων σε προμηθευτή – φαρμακοποιό που εδρεύει εκτός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου (ύψους 15.799.31€ ). Είναι απορίας άξιον γιατί ο Δήμος προχώρησε σε αυτήν την ανάθεση(κάτι ανάλογο έγινε και στην εορτή του Αγίου Χαραλάμπους με το κέτερινγκ) τη στιγμή που οι τοπικές επιχείρησες δοκιμάζονται σκληρά από τα περιοριστικά μετρά που επέβαλε η πανδημία του κορωνοιού. Γεννάται, εύλογα, το ερώτημα στον κάθε επιχειρηματία της περιοχής αλλά και σε κάθε δημότη τι εξυπηρέτησε αυτή η ανάθεση. Καλείται ο Δήμαρχος να δώσει πειστικές απαντήσεις γη αυτήν την ανάθεση ,όταν μάλιστα πριν αναλάβει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου ήταν διαπρύσιος κήρυκας ότι τα χρήματα του Δήμου για αναθέσεις έργων και προμηθειών πρέπει να μένουν εδώ στον τόπο μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button