Τοπικά Νέα

Ερώτηση Παναγιώτη Τσίγγανου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Κυπαρισσίας

Θα αφήσουν στο Δήμο Τριφυλίας να χαθεί χρηματοδότηση 1,7 εκ. ευρώ;

Έξι μήνες από την ένταξη του έργου του Ανοικτοί Κέντρου Εμπορίου Κυπαρισσίας στο ΕΣΠΑ και τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας με δήμαρχο το Γιώργο Λεβεντάκη και δεν έχει γίνει το παραμικρό για την υλοποίηση του έργου με προυπολογισμό σχεδόν 1,7 εκ. ευρώ δημόσιας δαπάνης.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Τριφυλίας ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» κ. Παναγιώτης Τσίγγανος ρώτησε τι γίνεται με το έργο καθώς από την ένταξή του μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια ενημέρωση. Ο κ. Τσίγγανος είπε ότι είχε κάνει ραντεβού ο κ. Δήμαρχος με το Επιμελητήριο για το θέμα του έργου αλλά δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση εδώ και τέσσερις μήνες. Άλλοι Δήμοι, είπε, προχωράνε και οι τεχνικές τους υπηρεσίες κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν και το ίδιο και Εμπορικοί Σύλλογοι ή Επιμελητήριο, προσθέτοντας ότι εδώ τυπικά είναι συνδικαιούχος το Επιμελητήριο αλλά ουσιαστικά είναι ο Εμπορικός Σύλλογος. Αλλά τόνισε εδώ δεν έχουν ενημέρωση από το Δήμο, τη Δημοτική Αρχή για κάποια εξέλιξη.

Στην απάντησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Αντώνης Βλάχος είπε ότι ο ίδιος δεν ξέρει για το θέμα και ότι με το θέμα ασχολείται και το χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Τριφυλίας.

Σε ερώτηση του κ. Τσίγγανου εάν έχει εμπλακεί στο θέμα του έργου η τεχνική υπηρεσία, ο κ. Βλάχος απάντησε «όχι» και πρόσθεσε ότι έχει χαθεί και δεν έχει φανεί και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button