Εκλογές 2019

Ευάγγελος Αντωνόπουλος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Λεβεντάκη

Ευάγγελος Αντωνόπουλος του Κυριάκου

Δικηγόρος – Ποινικολόγος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων με τον συνδυασμό «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας» και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Λεβεντάκη.

 

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

πρώτοι απ’ όλους και καλύτερα απ’ όλους γνωρίζετε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και τα οποία αντί να διορθώνονται, χρόνο με τον χρόνο πνίγουν ακόμα περισσότερο τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Τριφυλία μας. Η φράση πως ο τόπος μας είναι υπό διάλυση, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα. Δυστυχώς.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να μπει ένα φρένο σε αυτόν τον κατήφορο. Πρέπει να σταματήσουμε απλά να αναλύουμε το τι έχει γίνει έως σήμερα, το ποιος φταίει, το πώς φθάσαμε έως εδώ. Πρέπει να στρωθούμε κάτω και να δουλέψουμε σκληρά για το πώς θα βγούμε από αυτή την κατάσταση, πως θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα και τη ζωή του πολίτη, βήμα βήμα, μέρα με τη μέρα. Αυτή λοιπόν είναι η δύσκολη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Το να ασκείς απλά κριτική για όλους και για όλα είναι το πιο εύκολο και το πιο ξεκούραστο συγχρόνως, καθώς είναι πολύ απλό κανείς να κρίνει όσα γίνονται γύρω του χωρίς να δίνει λύσεις .

Για αυτή τη δύσκολη δουλειά λοιπόν ζητάμε από εσάς να μας δώσετε την δύναμη, προκειμένου να την αναλάβουμε και να την φέρουμε εις πέρας. Οι απαιτήσεις είναι ατελείωτες και οι δυσκολίες που θα συναντήσουμε είναι τεράστιες. Για ένα όμως πράγμα να είστε σίγουροι. Πως θα δουλέψουμε σκληρά και αδιάκοπα, με τεράστια επιμονή και υπομονή. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ χρησιμοποιώντας την κλασσική και χιλιοειπωμένη δικαιολογία, «έτσι όπως τα έκαναν οι προηγούμενοι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα». Όχι, δεν είναι αλήθεια. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αρκεί να το παλέψουμε οργανωμένα, μεθοδικά και πάνω απ’ όλα επίμονα.

Σας ζητώ λοιπόν να μου επιτρέψετε να παλέψω για εσάς και τον τόπο μας. Σας ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο που με μεγάλωσε και με ανάθρεψε. Όσα έχω καταφέρει έως τώρα στη ζωή μου, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε όσα έζησα και πήρα από αυτόν τον τόπο. Δώστε μου λοιπόν την ευκαιρία να το ανταποδώσω αυτό στον τόπο μου και στους πολίτες του. Σε εσάς.

Και μία παράκληση προς όλους εσάς. Δεν θα πρέπει για μία ακόμη φορά το πρώτο κριτήριο επιλογής του ατόμου που θα ψηφίσουμε, να είναι οι τυχόν υποχρεώσεις που έχει ο καθένας, οι συμπάθειες, οι φιλίες, ακόμα και οι συγγένειες. Πρέπει όλοι μας να διαλέξουμε με έναν μόνο γνώμονα, πάντα προς το συμφέρον του τόπου. Ποιοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Αυτό και τίποτα άλλο.

Σας καλώ λοιπόν να στηρίξετε εμένα προσωπικά και πρώτα απ’ όλα τον συνδυασμό μας «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, η παρουσία του οποίου αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον και την πορεία του τόπου μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο σοφός λαός μας λέει, «ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται». Και ο τόπος μας δυστυχώς βρίσκεται σε μια πολυετή και επικίνδυνη «φουρτούνα».

 

Με τεράστια εκτίμηση απέναντι σε όλους τους πολίτες της Τριφυλίας,

Ευάγγελος Αντωνόπουλος του Κυριάκου

Δικηγόρος – Ποινικολόγος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων με τον συνδυασμό «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας» και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Λεβεντάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button