Εκπαίδευση

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας

<<….Γύρισε κι ο Σεπτέμβρης  απ΄ τις διακοπές…..>>

Ευχόμαστε σε όλους  τους συναδέλφους, τους μαθητές και τους γονείς τους καλή & δημιουργική σχολική χρονιά με δύναμη ψυχής, αισιοδοξία, υπομονή κι επιμονή.

Δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν στο απαιτητικό μας έργο. Όμως, αν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων, καλή διάθεση για συνεργασία και θετικό πνεύμα γενικότερα, όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Καλωσορίζουμε τους συναδέλφους αναπληρωτές  που μόλις τοποθετήθηκαν στα σχολεία της Τριφυλίας και τους ενημερώνουμε ότι σύντομα θα οριστεί συνάντηση μαζί τους.

Αγαπητές  συναδέλφισσες,  αγαπητοί συνάδελφοι,

είναι ευθύνη όλων μας να αγωνιστούμε για τη βελτίωση της δημόσιας εκπαίδευσης  και του εκπαιδευτικού μας έργου. Τα παιδιά, οι μαθητές μας, το αύριο του τόπου μας, βρίσκεται στα χέρια μας. Ας συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά, θα μας βρει ενωμένους, με αποφασιστικότητα  στους κοινούς αγώνες για την παιδεία που ονειρευόμαστε.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

         Η Πρόεδρος                                                                            Η  Γραμματέας

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ                                                       ΜΙΧΑΛΑΡΕΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button