Εκλογές 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου Ευάγγελου Κοροβίλα

Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Η εκλογή μου και μάλιστα στην πρώτη μου συμμετοχή σε Δημοτικές Εκλογές, είναι για μένα τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση.

Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ στο καθήκον αυτό στο ακέραιο, με αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, από όποιο πόστο μου ανατεθεί από τον νέο μας Δήμαρχο.

Το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών επικύρωσε, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι η Τριφυλία, με τον Γιώργο Λεβεντάκη, ως νέο Δήμαρχο Τριφυλίας, αλλάζει πορεία! Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, επιλέγοντάς με ως υποψήφιο σύμβουλο του συνδυασμού του και συνοδοιπόρο του στο νέο του καθήκον, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας, της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ μας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία – είτε με ψήφισαν είτε όχι – γιατί με την ψήφο τους έδωσαν αξία στη δημοκρατική διαδικασία, και απέδειξαν ότι οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας είναι ενεργοί πολίτες.

Σας ευχαριστώ
Αγγελής Κοροβίλας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button