Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Γ. Γκότση

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς, που μας συμπαρασταθήκατε στο βαρύτατο πένθος μας για την απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, Γιάννη Γκότση, επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφατε για τον άνθρωπό μας.
Ο Γιάννης Γκότσης σε όλη του την ζωή χάριζε πηγαία, ειλικρινή αγάπη και είχε ως άξονα το όραμά του για έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο για όλους. Γνωρίζουμε ότι μετέδωσε το πάθος του στους συμπολίτες του, έκανε πράξη τις ιδέες και τα οράματά του για τον τόπο και στάθηκε με περισσή αγάπη και γενναιοδωρία σε όλους τους φίλους και τους οικείους του. Έζησε με τιμή και αξιοπρέπεια, προσέφερε στα κοινά όσο λίγοι και εισέπραξε αγάπη και σεβασμό μέχρι και το τελευταίο του ταξίδι.
Ο Γιάννης Γκότσης έφυγε από κοντά μας σαν φυσική παρουσία αλλά άφησε σε όλους παρακαταθήκη το έργο του, τις ιδέες του, την ανθρωπιά, τη ζεστασιά, τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητά του. Το όνομά του είναι ταυτόσημο με τα σημαντικότερα έργα και την πολιτιστική ακμή της πόλης μας.
Ευχαριστούμε θερμά όσους παραστάθηκαν στην κηδεία του αγαπημένου μας και τον συνόδευσαν μέχρι την τελευταία του κατοικία, όλους τους φίλους του που ταξίδεψαν από άλλες πόλεις για να του αποδώσουν φόρο τιμής αλλά και όσους δεν κατάφεραν να είναι εδώ λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, αλλά βρίσκονταν μαζί μας με την αγάπη και την σκέψη τους.
Ευχαριστούμε τους φίλους του, Σωτήριο Μπακούρο, Αντιδήμαρχο Τριφυλίας, Ζωή Πετροπούλου, προισταμένη Διευθύνσεως Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανακύκλωσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας και τον δικό μας άνθρωπο, Νίκο Αθανασόπουλο, Δημιουργικό Διευθυντή του Ιδρύματος Ωνάση, που μίλησαν με συγκινητικά λόγια στην τελετή, αναφερόμενοι με τους επικηδείους λόγους τους στην πολιτική του πορεία, στο δημιουργικό και παραγωγικό του έργο, στην προσωπική σχέση του Δημάρχου Γιάννη Γκότση με τους εργαζομένους στον Δήμο επί των ημερών του και με τους πολίτες, αλλά και στην ανθρώπινη και πολύμορφη προσωπικότητά του μέσα στην οικογένεια και προς τους οικείους του. Τα λόγια σας, ήταν από ψυχής και για εμάς πολύ συγκινητικά και σημαντικά.
Ευχαριστούμε επίσης για την τιμητική παρουσία τους: Tα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, που παρευρέθηκαν στην τελετή κι έλαβαν την απόφαση να τιμήσουν τον μακροβιότερο σύγχρονο Δήμαρχο Φιλιατρών αποδίδοντάς του τις δέουσες τιμές καθώς επίσης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών.
Τον Δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, που παρέστη κι εκφώνησε επικήδειο λόγο εξάροντας το μοναδικό έργο του Δημάρχου Γιάννη Γκότση και την προσφορά στον τόπο του.
Toυς φίλους, Υπουργούς, κ.κ. Σταύρο Μπένο και Δημήτρη Κουσελά, τον βουλευτή, Πέτρο Κατσιλιέρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά.
Την Αντιδήμαρχο Καλαμάτας, κ. Ελένη Αλειφέρη.
Τους πρώην Δημάρχους Φιλιατρών, κ.κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο και Άλκη Ξύγκα και τον πρώην Δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Κώστα Κόλλια.
Τους Προέδρους και τα μέλη Δ.Σ. των Συλλόγων που παρευρέθηκαν στην τελετή.
Τα παιδιά της Φιλαρμονικής που συνόδευσαν τον αγαπημένο μας στην τελευταία του κατοικία και το ΔΣ του Συλλόγου Φιλοπροόδων για την απόφασή του αυτή.
Ιδιαίτερα τιμητικά τα ψηφίσματα Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας, του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «Ο ΠΥΡΣΟΣ», του ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.
Συγκινητικές οι αναρτήσεις στις τοπικές εφημερίδες και ιστότοπους-ιστοσελίδες φίλων και αγαπητών συναγωνιστών και συντρόφων σε παλιές και δύσκολες εποχές, όπως αυτή του φίλου και πρώην Δημάρχου Αετού, Δημήτρη Δριμή.
Ευχαριστούμε επίσης, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ που ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο για το ιδρυτικό μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιάννη Γκότση και μας συνέδεσε με πολλούς φίλους που εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα που σεβαστήκατε την επιθυμία μας, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στη μνήμη του Γιάννη Γκότση, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλιατρών «Ο ΠΥΡΣΟΣ». Θα λάβετε ειδικό ευχαριστήριο από τον Σύλλογο.
Σε όλους εσάς, που με την αγάπη σας, μας συμπαρασταθήκατε στις δυσάρεστες οικογενειακές μας στιγμές, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας κι ευχόμαστε σε όλους υγεία.
Η οικογένεια του Γιάννη Γκότση,
Η γυναίκα του, Μαίρη,
Τα παιδιά του, Αντώνης-Σοφία, Κριλένια-Δημήτρης, Σπύρος-Ρένα,
Τα εγγόνια του, Γιάννης-Γιώργος-Γιώργος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button