Τοπικά Νέα

Ευχαριστήριο του Γενικού Λυκείου Γαργαλιάνων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

    Η Σχολική Κοινότητα του Γενικού Λυκείου Γαργαλιάνων ευχαριστεί θερμά τις Δημοτικές Αρχές και ειδικότερα τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Αγγελόπουλο Βασίλειο που με τις ενέργειες τους το σχολείο μας εφοδιάστηκε με θρανία, καρέκλες και πίνακες μαρκαδόρου οι οποίοι ήδη τοποθετήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας.

 Επίσης ευχαριστούμε για τις ενέργειες τους τον  Δήμαρχο κ. Λεβεντάκη και τον αντιδήμαρχο κ. Φρούσσο για την δρομολόγηση της επίστρωσης των γηπέδων μπάσκετ και βόλει καθώς και της κατασκευής ενός γηπέδου 5Χ5 στο χώρο του σχολείου.

                                                                                               Ο Δ/ντής

 

                                                                                        Ιωάννης Σ. Ρούσσης

Σχετικά Άρθρα

18 Σχόλια

  1. Για τη δρομολόγηση? Ό,τι να ναι… Πληρωμένη απάντηση για αντίποινα στο άρθρο του Κατρίτση, υποκινούμενη 100% απο τον Λεβεντάκη…Τάχα μου για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τα σχολεία. Με ποια μελέτη έγινε η δωρεά και επίσης αν μπορεί ο κος Φρούσσος να βγάλει στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αφορούν τη “δρομολόγηση”, για να πειστούμε τέλος πάντων και εμείς οι κακεντρεχείς.

    Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια…

  2. Ευχαριστηριο για δρομολογηση…..τι αλλο θα ακουσουμε!Πρεπει να μας εχετε για εντελως χαζους!Η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο

  3. Ευχαριστείτε για τα αυτονόητα. Το σχολείο μας εφοδιάστηκε με θρανία καρέκλες μαρκαδόρους…. Καλά δεν ντρέπεστε να υπογράφετε τέτοια ανακοίνωση:

  4. Ως παλιός πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων θέλω να σας πληροφορήσω οτι για πάνω απο 5 χρονια παλευαμε για να εχει το σχολείο μας τα αυτονόητα όπως λετε …. Εμένα τελείωσαν και τα 2 μου παιδιά το Λύκειο και δεν καταφέραμε να πάρουμε τιποτα απο καμια κυβέρνηση και κανένα Δήμαρχο απο τα αυτονόητα όπως λέτε για αυτο μην σας φαίνεται περίεργη η ανακοίνωση των καθηγητών που σίγουρα θα τα περίμεναν περισσότερα χρονια απο οτι εγω γνωρίζω δεν με ενδιαφέρει προσωπικά ποιος τα εφερε αλλα οποιος και να τα εφερε ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ……

  5. Έχουμε μπερδέψει τα πράγματα. Από πού πήρε τα καθίσματα και τα θρανία ο Πρόεδρος; Δεν έχει πρόσβαση το σχολείο στις Κτιριακές Υποδομές (πρώην ΟΣΚ) και έχει ο Πρόεδρος; Καλοδεχούμενα είναι τα έπιπλα , αλλά αν δεν τηρούνται και οι διαδικασίες που προβλέπονται και καταφεύγουμε στις ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις δεν θα μπει ποτέ σειρά σε αυτό το Κράτος. Αυτά μαθαίνουμε στα παιδιά μας;

  6. Η Ελλάδα έφθασε σε αυτή την κατάντια από τους λεγόμενους προοδευτικούς!Δεν θέλω να μιλήσω άσχημα, αλλά εσείς που γράφετε κάθε φορά τις λεγόμενης αντιπολίτευσης , πείτε μας τα έργα των προηγούμενων δημάρχων!!
    Έλεος!!

    1. θα σου πω εγώ φίλε τα έργα των προηγούμενων…. ΌΛΑ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ !!!
      Η παρανομία που γίνεται σε ασύστολο βαθμό με τους τώρα δεν υπάρχει και δυστηχώς θα τα δούμε όλοι μαζί σε λίγο καιρό που θα σκάνε το ένα μετά το άλλο….κρίμα να είστε τυφλοί!!!

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ
    ΠΑΛΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…
    ΕΧΩΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ….
    ΟΤΙ ΚΑΛΟΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ !!
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ
    ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!
    ΕΛΕΟΣ …ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ???

    1. Το διόρθωσες το ΄’γγ’ και το έκανες ‘γκ’ … χαχαχαχααχχαχαχαχ…… μας ενοχλεί να μη γράφετε σωστά…. όποια λέξη δεν ξέρετε google … μας βγαίνουν τα μάτια κάθε φορά!!!!
      Αλ΄λά καταλάβαίνουμε και συμπουνούμε έτσι είναι οι ψηφοφόροι του Λέβε…

      1. Ενώ το δυστυχώς που το γράφει πιο πάνω ο Μπάμπης ο Χ, το γράφει σωστά, ε;η μήπως είναι κι αυτός ψηφοφόρος του λέβε;

    2. Αγαπητέ “Λαγκούβαρδε”, το ενοχλεί γράφεται με “ει”…αλλά βέβαια, αυτη είναι η μπλέμπα του Λέβε. Ο πιο μορφωμένος έχει τελειώσει Λύκειο! Δείτε για παράδειγμα το μορφωτικό επίπεδο όλων των Αντιδημάρχων και θα καταλάβετε….

      1. Για πες μας, το δυστυχώς είναι σωστά γραμμένο από τον ψηφοφόρο της αντιπολίτευσης;;;;να μη σου αραδιασω τα μαργαριτάρια που πετάνε κάποιοι άλλοι με ψευδώνυμα όπως, φιλιατρινος η υποταγμένα Φιλιατρά…

  8. Μπήκα για 3η ή 4η φορά να διαβάσω για να περάσει η ώρα και η αλήθεια είναι ότι προσφέρετε άφθονο γέλιο. Θυμίζετε την παροιμία, <>.Προσωπικά, είμαι στην περιοχή για δουλειά και περνάω υπέροχα, αλλά αυτή τη βλαχιά, τον ωχαδερφισμό και την άκρατη υπεροψία, δεν την έχω συναντήσει ούτε σε χωριό με 300 κατοίκους.Και επειδή είχα ξαναέρθει πριν από 17 χρόνια για διακοπές, η επισήμανση που κάνω είναι ότι όχι μόνο δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, αλλά σας έχουν περάσει ακόμα και γειτονικά χωριά σε υποδομές και ανάπτυξη.18 χρονών ήμουνα, έφτασα 35 και παραμένετε για τα μπάζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button