Εκλογές 2019

Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ασημακόπουλου για τις εκλογές

Ευχαριστήρια επιστολή για όλους όσοι τον τίμησαν με την ψήφο τους απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Ασημακόπουλος. 

Στο ευχαριστήριο κείμενο του, ο κ. Ασημακόπουλος αναφέρει τα εξής:

Ένα πολύ μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, προσφέροντας μου την 1η θέση, μεταξύ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Τριφυλιας.
Η επανεκλογή μου αποτελεί ταυτόχρονα ισχυρό μήνυμα στήριξης και αναγνώρισης της αυτοδιοικητικής μου πορείας.
Στη νέα δημοτική περίοδο που θα θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο με τον Νεοεκλεγη Δήμαρχο Τριφυλίας, Λεβεντακη Γεώργιο.
Η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Τριφυλίας είναι υπόθεση όλων μας, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, θα πρέπει λοιπόν, να πορευτούμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και δυνατοί.
Με το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί, σκοπεύω και στη νέα δημοτική περίοδο, να συνεχίσω να υπηρετώ με τις ίδιες αρχές και με συνέπεια την εντολή που μου δώσατε, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό για όσα, ως συνδυασμός, έχουμε δεσμευτεί.Θα είμαι πάντα δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Σας ευχαριστώ θερμά.
Ασημακοπουλος Γεωργιος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button