ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ευχαριστήριο του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρη Τερζή

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τα πολλά και όμορφα μηνύματα που λάβαμε τόσο εγώ σαν Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την διοργάνωση της 6ης Λευκής Νύχτας.
Η φετινή ήταν η δεύτερη χρονιά που εμείς ως συμβούλιο αναλάβαμε την υλοποίηση και τη διοργάνωση αυτής, της τόσο σημαντικής εκδήλωσης και προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλα τα γούστα, μουσικά και καλλιτεχνικά, καθώς και να γεμίσουμε όσο το δυνατό περισσότερο την Κυπαρισσία μας, με όμορφες και διαφορετικές εικόνες, για όλες τις ηλικίες, ώστε να περάσει καλά τόσο ο κόσμος που θα μας επισκεφτεί, όσο και οι ντόπιοι!
Σίγουρα η εκδήλωση δεν έγινε από φίλους για φίλους… και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα! Βέβαια πάντα θα υπάρξει και αυτός που θα ήθελε το βιολί να είναι μπουζούκι και το μπουζούκι κλαρίνο! Σεβαστό….
Σκοπός μας ήταν να δουλέψει ο εμπορικός κόσμος μας, να διαφημιστεί η πόλη μας, να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να κάνουμε και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού μας, με μια μεγάλη γιορτή όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια!
Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε και λάθη που μας είχαν φίλοι και συνεργάτες επισημάνει τα περασμένα χρόνια, αλλά κάποια ενδεχομένως να έγιναν και αυτή τη φορά. Σίγουρα όχι εσκεμμένα… Καλέσαμε μάλιστα για αυτόν ακριβώς το λόγο και δημόσια όσους επιθυμούσαν να είναι στην ομάδα μας, για την υλοποίηση της βραδιάς αυτής ή όσους με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούσαν να μας στηρίξουν, ακόμα και μέσω μιας ιδέας, να το κάνουν. Η πόρτα του Εμπορικού Συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή και τα μέλη του έτοιμα και για τα αρνητικά και κυρίως για αυτά, γιατί έτσι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι και πιο χρήσιμοι! Αγαπάμε τα λάθη μας και μαθαίνουμε από αυτά, αρνούμαστε όμως να συμπορευτούμε με την κακεντρέχεια και την απραξία.
Η 6ή Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας, πιστέψτε με, έγινε με πολύ κόπο, αγάπη, μεράκι και την αφήνουμε πίσω μας με πολύ ξεχωριστά συναισθήματα και εικόνες !!! Ευχαριστώ και ευχαριστούμε, όλους τους επιχειρηματίες που την στήριξαν οικονομικά, όλους όσους βοήθησαν και καλώ όσους δεν συμμετείχαν να το κάνουν την επόμενη χρονιά ή στην επόμενη εκδήλωση… για να καταφέρουμε αυτή τη βραδιά να την κάνουμε ακόμα πιο λαμπερή και δυνατή (προς όφελος μας) και για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις της πόλης μας!
Θα κλείσω με μια σημείωση για όσους δεν γνωρίζουν. Η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας και τα έξοδα της κατά 90% καλύπτονται από το ταμείο του Εμπορικού μας Συλλόγου μέσω χορηγιών που δίνονται από τα καταστήματα της πόλης μας, ενώ κατά 10% από τον Δήμο, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο! Κανείς άλλος δεν βοηθά!
Τέλος να σημειωθεί πως αυτή τη χρονιά καλύψαμε το διπλάσιο εύρος της πόλης με εκδηλώσεις, είχαμε διπλάσιες εκδηλώσεις με μουσικά σχήματα και δραστηριότητες και καταφέρουμε να προσελκύσουμε τον περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά
Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά! Συνεχίζουμε δυναμικά… και Καλό μας Καλοκαίρι!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button