Κόσμος

Ζήτησε από αγρότες να του δώσουν επι πληρωμή τα ζώα τους για να κάνει σεξ και όταν αρνήθηκαν τους έσκασε τα λάστιχα των τρακτέρ

Οι αγρότες στο Σάσεξ έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια. Ο Ρίτσαρντ Ντέκερ 31 ετών έστειλε σε όλους τους ένα μαιλ με το οποίο τους ζητούσε να του δώσουν επί πληρωμή, κατσικάκια, προβατάκια, άλογα και βόδια προκειμένου να κάνει σεξ μαζί τους. Ο ίδιος είπε ότι θα τα επέστρεφε στην κατάσταση που του τα έδωσαν. Όταν οι αγρότες αρνήθηκαν φυσικά και ενημέρωσαν την αστυνομία, ο Ντέκερ, πήγε μπροστά από κάθε στάβλο στην περιοχή και γέμισε το δρόμο με αιχμηρά αντικείμενα και σπασμένα γυαλιά προκειμένου να σκάσουν τα λάστιχα των τρακτέρ των αγροτών που του αρνήθηκαν. Και σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερε.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Ντέρεκ και στο δικαστήριο που κατέθεσαν όλοι οι αγρότες της περιοχής ακούστηκαν τα πάντα για τα ζώα και τις τάσεις κτηνοβασίας του κατηγορούμενου.

Ο Ντέρεκ αντιμετωπίζει 22 κατηγορίες, από κακοποίηση ζώου μέχρι φθορά ξένης περιουσίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button