ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ζεστή ατμόσφαιρα και χαμόγελα στην κοπή της πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων [εικόνες]

Την πίτα του έκοψε ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων με ανταλλαγή ευχών

Μέσα σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα όπου πρωταγωνιστούσαν τα χαμόγελα, τα κεράσματα και τα δώρα έκοψε την Πρωταχρονιάτικη Πίτα ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, το απόγευμα της Κυριακής, στο καφενείο – μεζεδοπωλείο “Μακρής” στους Γαργαλιάνους. Στο ιδιαίτερο αυτό κάλεσμα που είχε το άρωμα γιορτής ανταποκρίθηκαν μέλη του Συλλόγου, κάτοικοι των Γαργαλιάνων, αλλά και πρόσωπα από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Ελένη Τσαγκάρη καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έδωσε τις ευχές της για τη νέα χρονιά, ενώ έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των δράσεων του συλλόγου για το περασμένο έτος. Αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, έκοψε την πίτα, ενώ ακολούθησε πλούσιος μπουφές με τοπικά εδέσματα και γλυκά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άγγελος Χρονάς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Βασίλης Αγγελόπουλος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής της παράταξης “Τριφυλία Συνεχίζουμε”, Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Φρούσος, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας Γιάννης Καλκαβούρας, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button