Κόσμος

Ζητούνται οδηγοί Ταξί με μισθό 6.000 ευρώ!

Η Addison Lee θέλει να προσλάβει 1.000 οδηγούς, καθώς η ζήτηση για διαδρομές αυξήθηκε κατά 40% από τον Αύγουστο ως τον Σεπτέμβριο.

Η Addison Lee, η μεγαλύτερη εταιρεία ταξί στο Λονδίνο, προσφέρει 5.000 στερλίνες (περίπου 6.000 ευρώ) για τέσσερις εβδομάδες εργασίας, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει οδηγούς.

Ο εγγυημένος μισθός ισχύει μόνο για τον πρώτο μήνα και προϋποθέτει οι οδηγοί να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 140 διαδρομές, ανέφερε η εταιρεία. Το πακέτο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άδειες μετ’ αποδοχών.

Το Brexit έχει δημιουργήσει σοβαρές ελλείψεις στην αγορά εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον τομέα των μεταφορών να έχει δεχθεί ιδιαίτερο πλήγμα. Η έλλειψη οδηγών φορτηγών οδήγησε σε μεγάλη αύξηση τις τιμές των καυσίμων. Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να προσφέρει προσωρινή βίζα σε επαγγελματίες κρεοπώλες, ενώ εξετάσει να κάνει το ίδιο και σε άλλους τομείς.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η Addison Lee θέλει να προσλάβει 1.000 οδηγούς, καθώς η ζήτηση για διαδρομές αυξήθηκε κατά 40% από τον Αύγουστο ως τον Σεπτέμβριο. Η εταιρεία αναμένει ότι η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται ως τα Χριστούγεννα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button