Αστυνομικά

Ηλεία: Αλβανός νοίκιασε επιπλωμένο σπίτι και έκλεψε ως και το… κρεβάτι!

Η ιδιοκτήτρια πήγε στο σπίτι, καθώς ο ενδιαφερόμενος δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για να κλείσουν τη συμφωνία, αλλά έμεινε άφωνη με την εικόνα που αντίκρισε – Αναζητείται ο δράστης

Αξέχαστο θα μείνει το… χουνέρι που έπαθε, σε μια 57χρονη η οποία διέθετε προς ενοικίαση ένα επιπλωμένο σπίτι της ιδιοκτησίας της στη Βάρδα Ηλείας. Όταν έδωσε τα κλειδιά σε έναν Αλβανό ο οποίος εμφανίστηκε ως υποψήφιος ενοικιαστής, εκείνος άρπαξε μέχρι και το… κρεβάτι και έγινε καπνός!

Η ιδιοκτήτρια πήγε στο σπίτι, καθώς ο ενδιαφερόμενος δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για να κλείσουν τη συμφωνία, αλλά έμεινε άφωνη με την εικόνα που αντίκρισε. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές και το διπλό κρεβάτι είχαν κάνει φτερά, μαζί -φυσικά- με τον επίδοξο νοικάρη που είχε προκαλέσει και ζημιές ύψους 150 ευρώ! Οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 44χρονο Αλβανό, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί και αναζητείται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

*** Ήθελε να τα «τσούξει»… δωρεάν ένας 35χρονος, που μπήκε δήθεν για να ψωνίσει σε ένα σούπερ μάρκετ στο Αγρίνιο, αλλά έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο να κρύβει δυο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και διάφορα άλλα προϊόντα κάτω από τα ρούχα του. Ο δράστης εμποδίστηκε να φύγει από το κατάστημα, ώσπου να φτάσουν αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button