Πελοπόννησος

Ηλεία: Τι έδειξε η νεκροψία της 13χρονης – Είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες της ζωής της

Το άτυχο κορίτσι είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν δύο μηνών.

Τραγική κατάληξη είχε η νοσηλεία ενός 13χρονου κοριτσιού στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, στην Ηλεία, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, η 13χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις χθεσινές αναφορές των γιατρών το κορίτσι είχε υψηλό πυρετό και διάρροια τις δύο τελευταίες ημέρες της ζωής της.

Όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή της μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ανακοπή σε κωματώδη κατάσταση, με μυδρίαση. Τραγική λεπτομέρεια: ο ένας εκ των συνοδών του ΕΚΑΒ ήταν νονός της. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε Ν.Μ. Αμαλιάδας, ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν πλέον αργά.

Τι έδειξε η νεκροψία

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της έγινε νεκροψία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, τα ευρήματα έδειξαν πως ο θάνατος της οφείλεται στο γεγονός πως η καρδιά της ήταν μεγαλύτερη από το φυσιολογικό.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη τραγωδία που «χτυπά» την οικογένεια απο τη Βουλιαγμένη Πηνείας καθώς το άτυχο κοριτσάκι είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν μόλις δύο μηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button