ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

«ΗΜΑΡ» το νέο καφέ -μπαρ άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία των Γαργαλιάνων! [εικόνες]

Στους Γαργαλιάνους που δεν εφησυχάζονται και συνεχώς δημιουργούν !!

“Πράγματι αγαπάμε την πόλη μας και για αυτό σας συστήνουμε το «ΗΜΑΡ»”, σημειώνουν οι ιδιοκτήτες Σοφία Παναγοπούλου και Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, όπου σκοπός τους είναι το «ΗΜΑΡ» να γίνει το νέο στέκι στην καρδιά της πόλης των Γαργαλιάνων.

Ξεκινώντας από το όνομα «ΗΜΑΡ» μια ομηρική -ποιητική λέξη για -την ημέρα- σας καλούμε να απολαύσετε ό,τι έχουμε δημιουργήσει για εσάς όλη τη διάρκεια της ημέρας !!!

“Στόχος μας είναι να δώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες μας, μια εμπειρία που να εμπλέκει όλες τις αισθήσεις, ξεκινώντας από τον οπτικό σχεδιασμό του «ΗΜΑΡ» μέχρι τη γεύση του καφέ και των κοκτέιλ, τα οποία δημιουργήσαμε με πολλή έμπνευση για εσάς!!”, σημειώνουν κλείνοντας.

Δείτε εικόνες από τα εγκαίνια:

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΗΜΑΡ…….ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ “ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑΙ”…. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ . ΤΟ ΡΗΜΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΩ ΔΕΝ ΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button