Πολιτική

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Γορτυνία για την επόμενη μέρα των πυρκαγιών

Ημερίδα με θέμα την επόμενη ημέρα της πυρόπληκτης κάτω Γορτυνίας οργανώνει την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη Λιοδώρα Ηραίας, του δήμου Γορτυνίας. Συμμετέχουν Σταύρος Αραχωβίτης (τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης-βουλευτής Λακωνίας), Νίκος Παππάς (τομεάρχης υποδομών-βουλευτής νότιου τομέα Αθηνών) και Γιώργος Παπαηλιού (βουλευτής Αρκαδίας).

Θα παρέμβουν μέλη της Αυτοδιοίκησης, τοπικοί φορείς, πυρόπληκτοι πολίτες, επαγγελματίες της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ – ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 3% ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΕΛΠΙΔΕΣ , ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΕΝΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ & ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ , ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗς 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ !

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΧΕΙΡΗΜΑ!
    ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ
    πρωην Βουλευτης Ενωσεως Κεντρου & ΠΑΣΟΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button