Κόσμος

ΗΠΑ – Ανήλικοι ζούσαν με τα λείψανα του νεκρού αδερφού τους

Σε διαμέρισμα στο Χιούστον του Τέξας εισέβαλαν οι αστυνομικοί μετά από τηλεφώνημα ενός ανήλικου παιδιού, με τους ίδιους να μην πιστεύουν στα μάτια τους μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν.

Τρία παιδιά ηλικίας 15, 10 και 7 ετών βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση στο διαμέρισμα, ενώ στον ίδιο χώρο, σε κοινή θέα εντοπίστηκαν τα λείψανα ακόμη ενός ανήλικου, όπως αναφέρει το KTRK.

Τα λείψανα ανήκουν στον 9χρονο αδερφό των τριών παιδιών, ο οποίος φαίνεται να έχασε τη ζωή του πριν από ένα χρόνο κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Το ανήλικο παιδί που έκανε το τηλεφώνημα στην αστυνομία ήταν ο 15χρονος αδερφός ο οποίος ήταν και εκείνος που φρόντιζε τα υπόλοιπα αδέρφια του. Ο ίδιος είπε πως εδώ και ένα χρόνο οι γονείς τους δεν ζουν στο διαμέρισμα ενώ τα ανήλικα παιδιά αντικρίζουν καθημερινά τα λείψανα του νεκρού αδερφού τους.

Τα τρία αδέρφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία με σημάδια υποσιτισμού.

«Είμαι σε αυτή την δουλειά εδώ και πολύ καιρό και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», ανέφερε ο σερίφης Έντ Γκονζάλες ενώ όταν αντίκρισε το μέρος που ζούσαν τα παιδιά  χαρακτήρισε την υπόθεση «φρικτή».

 

Σύμφωνα με τον ίδιο η μητέρα των παιδιών και ο σύντροφός της κρατούνται και ανακρίνονται ήδη από την αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button