Κόσμος

ΗΠΑ: Γάτος με δαιμονική εμφάνιση τρόμαξε ακόμα και εξορκιστή!

Οι ανατριχιαστικές εκφράσεις ενός γάτου Cornish Rex, που ονομάζεται Πίξελ, έχει οδηγήσει αρκετούς ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι δαιμονισμένος.

Ακόμη και ένας εξορκιστής ανησύχησε με το αιλουροειδές και προειδοποίησε την ιδιοκτήτριά του, Άλισον Καλχάγκεν, ότι το ζώο χρησιμοποιήθηκε ως μαριονέτα από έναν δαίμονα και ότι πως θα έπρεπε να την «βάλουν σε ένα κλουβί και να προσευχηθούν για εκείνη.»

Ωστόσο, η 39χρονη Καλχάγκεν δεν ανησυχεί για το τι λέει ο κόσμος και αντ ‘ αυτού αρκέσκεται στο να δείχνει στο Διαδίκτυο ότι παρά την εμφάνισή της,η Πίξελ είναι στην πραγματικότητα μια αξιαγάπητη γάτα.

Η Καλχάγκεν μετράει πάνω από 12.000 ακόλουθους στα μέσα δικτύωσης και πιστεύει ότι ο γάτος της είναι «όμορφη και εκλεπτυσμένη», παρόλο που έχει κατακλυστεί με μηνύματα που την παρομοιάζουν με έναν «δαίμονα που προκαλεί παράλυση ύπνου», αποκαλώντας την ως την «πιο ανατριχιαστική γάτα όλων των εποχών.»

Η 39χρονη, η οποία ζει στο Ουισκόνσιν, αποδίδει αυτά τα σχόλια σε φόβο και δισταγμό.

«Συνέχεια, ο κόσμος μου λέει ότι αυτή είναι η πιο ανατριχιαστική γάτα που έχουν δει ποτέ και πως εάν την έβλεπαν τη νύχτα, θα πάθαιναν καρδιακή προσβολή και θα τους τρόμαζε μέχρι θανάτου. Επαναλαμβάνουν ότι είναι μια «δαιμονική γάτα» και πως ο διάολος την ελέγχει. Νομίζω ότι είναι πολύ αστείο», λέει η ίδια.

Η Καλχάγκεν εξηγεί ότι είναι οι εκφράσεις του γάτου της που αιφνιδιάζουν τον κόσμο, καθώς και τα δυσανάλογα μεγάλα μάτια, τα αυτιά και το μικρό κεφάλι του, κάτι που είναι χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης ράτσας.

«Θα ήθελα πραγματικά ο κόσμος να γνωρίζει ότι δεν τον εξαναγκάζω να πάρει αυτά τα πρόσωπα. Αυτά είναι στην πραγματικότητα τα πρόσωπα που κάνει σε καθημερινή βάση. Έχω λάβει μερικά μηνύματα από ανθρώπους που μου λένε ότι οι φωτογραφίες του τους κάνουν χαρούμενους και ότι διασκεδάζουν να τις μοιράζονται με τα παιδιά τους το πρωί», λέει χαμογελαστή η ιδιοκτήτρια του Πίξελ.

Πηγή: Miror.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button