Αθλητικά

ΗΠΑ: Επιχειρηματίας έδωσε ποσό που “ζαλίζει” για μια κάρτα παίκτη του μπέιζμπολ σε δημοπρασία!

Μια κάρτα μπέιζμπολ του 1952 πουλήθηκε σε δημοπρασία για 5,2 εκατομμύρια δολάρια, στην πιο ακριβή πράξη αγοροπωλησίας που έγινε ποτέ!

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Ρομπ Γκουθ αγόρασε την κάρτα του Μίκι Μάντλ, θρύλου των Γιάνκις της Νέας Υόρκης, 7 φορές νικητή του World Series, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport. Είναι γνωστό ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπάρχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον για τις συλλογές καρτών του μπέιζμπολ, ήδη από τη δεκαετία του ’80.

Τον Αύγουστο, μια κάρτα του Μάικ Τρουντ των Λος Αντζελες Άντζελες, που θεωρείται ο καλύτερος παίκτης της τελευταίας δεκαετίας, πωλήθηκε για 3,93 εκατομμύρια δολάρια, το προηγούμενο ρεκόρ σε σύγκριση με χθες, κατά τη διάρκεια δημοπρασίας που διοργάνωσε η Goldin Auctions.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο, η rookie card του Γιάννη Αντετοκούνμπο πουλήθηκε σε δημοπρασία αντί 1,81 εκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button